NOVER Logistics neemt Slotplaat Sleutel Automaat in gebruik

Vrijdag 29 maart heeft NOVER Logistics een Slotplaat Sleutel Automaat in gebruik genomen op locatie Naaldwijk. In het paasweekend is de SPSA direct ingezet.

IMG_0723Een Slotplaat Sleutel Automaat (SPSA) is een kast die in de box van een koper of vervoerder hangt. Er wordt een korte tijdsperiode de beschikking gegeven tot de slotplaatsleutel. Hiermee kunnen de eigen slotplaten direct afgesleuteld worden. Om beschikking te krijgen tot een SPSA zijn er door FloraHolland voorwaarden vastgesteld waaraan de koper of vervoerder moet voldoen.

 

 

 

IMG_0724_446x335Rogier Nolten, directeur NOVER Logistics: “De SPSA stelt ons in staat nog flexibeler te werken en adequater te reageren op het werkaanbod. Dit geeft een voordeel naar onze eigen organisatie, maar ook zeker naar onze klanten!”

Reacties zijn gesloten.