Duurzaam

NOVER heeft duurzaamheid & scholing hoog in het vaandel staan. Als logistiek dienstverlener kunnen we een bijdrage leveren aan het verminderen van CO2-emissies en uitstoot van fijnstof.

 
Scholing & Certificaten

NOVER Logistics is erkend Collectief Sierteelt Vervoerder. Buiten deze erkenning zijn onze chauffeurs ook in het bezit van diverse branchgerelateerde certificaten, zoals het certificaat Chauffeur Sierteelt. We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen in ons vakgebied. De kwaliteit van onze logistieke dienstverlening blijft op deze wijze gewaarborgd.

Het Nieuwe Rijden

Onze medewerkers volgen trainingen welke relevant zijn voor ons vakgebied. Daarnaast hechten we ook waarde aan trainingen op het gebied van rijstijlanalyse zodat we daarmee een steentje bij kunnen dragen aan duurzaamheid. De praktijkcursus ‘Het Nieuwe Rijden’ heeft bewezen het brandstofverbruik met  zo’n 3% te doen reduceren.

VTL Erkend Leerbedrijf

In 2010 hebben wij van VTL het certificaat erkend leerbedrijf ontvangen. Wij vinden het belangrijk om de jeugd via het traject werken & leren kennis te laten met de aspecten uit onze branche. De ervaring leert dat de leerlingen na de  stageperiode graag willen blijven bij het bedrijf. De jeugd is onze toekomst!

Aequor Certificering

Sinds 2012 is NOVER ook Aequor gecertificeerd. Aequor is een kenniscentrum met specialisatie op het gebied van voedsel, natuur en leefomgeving. Dit instituut verzorgt de certificering van bedrijven in deze branche indien deze op een duurzame en verantwoorde wijze hun bedrijfsactiviteiten uitvoeren.

Keurmerk Transport & Logistiek

Het Keurmerk Transport & Logistiek is dé kwaliteitsstandaard voor de sector transport en logistiek. In juni 2014 heeft NOVER Logistics het keurmerk behaald en zal hiermee de kwaliteit van haar dienstverlening waarborgen. We trachten hiermee de goede relatie met bestaande klanten te versterken en daarnaast een positieve indruk op potentiële klanten achter te laten. Opdrachtgevers weten dat ze met een betrouwbare partner in zee gaan.