Diensten

Sierteelttransport

Naast service, kwaliteit en betrouwbaarheid is er nog een element wat onmisbaar is; een passie voor bloemen! De veelal uit het Westland afkomstige chauffeurs zijn allemaal in het bezit van het certificaat Sierteeltvervoer. Afnemers hebben zoveel mogelijk te maken met dezelfde chauffeur zodat er op professionele werkwijze met uw bedrijf en producten wordt omgegaan. Kortom; gekwalificeerd en betrouwbaar personeel dragen zorg voor uw lading.

Geconditioneerd Transport

Producten als snijbloemen, groente, fruit en overige levensmiddelen vragen om een bijzondere wijze van transport. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zorgen er voor dat de kwaliteit van de goederen optimaal bewaard blijft. Alle vrachtauto’s zijn uitgerust met een geavanceerd koelsysteem zodat temperatuurregistratie tijdens transport mogelijk is.

Value added logistics

Soms kunnen de goederen niet gelijk door naar de volgende bestemming. Nover biedt op Bloemenveiling Flora Holland Naaldwijk geconditioneerde opslagruimte om de goederen tijdelijk op te slaan. In-, uit- en opslag van goederen, voorraadbeheer en orderpicking kunnen wij voor u verzorgen. Vanuit ons eigen interne depot zijn we in staat om alle klanten direct te voorzien van diverse soorten fusten, slotplaten en diverse soorten ladingsdragers uit voorraad.

Voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing de algemene vervoerscondities, het CMR-verdrag en/of de transport en logistiek algemene voorwaarden. Met betrekking tot de bovenstaande voorwaarden is de laatst gedeponeerde versie van toepassing.