NOVER Logistics Toernooi 2013

Op dinsdagavond 13 augustus, om 19.00 uur, en zaterdagmiddag 17 augustus, van 12.00 tot 14.30 uur, vindt bij SV Honselersdijk het NOVER Logistics Toernooi 2013 plaats. Aan dit toernooi doen de eerste en tweede elftallen van zaterdag tweedeklasser V.V. Naaldwijk, vierdeklasser Quintus uit Kwintsheul en van de derdeklassers Die Haghe (Den Haag-Kijkduin) en gastheer S.V. Honselersdijk mee. Ze zullen voor het eerst gaan strijden om de NOVER Logistics Wisselbeker.

Financiering van een dergelijk toernooi bleek afgelopen twee jaar het grootste struikelblok. NOVER Logistics is vanaf 2013 sponsor van dit toernooi en draagt op deze manier bij aan maatschappelijk verantwoord en sportief ondernemen. Een Honsels bedrijf voor een Honselse voetbalclub; een mooie combinatie!

Klik op de link voor het nieuwsbericht op de site van SV Honselersdijk.
http://www.svhonselersdijk.nl/nieuws/bericht/5757

 

IMAG0193

Reacties zijn gesloten.