Nieuwe huisstijl Colours of Nature

Per 1 februari 2013 heeft de wereld voor het eerst kennis gemaakt met het nieuwe logo van Colours of Nature. De groep van zes mini-gerberakwekers, die zich 12,5 jaar geleden verenigde in een coöperatie, vond het de hoogste tijd voor een nieuwe frisse huisstijl.

Deze nieuwe stijl is onder andere geïmplementeerd op de vrachtauto van NOVER Logistics. Colours of Nature vertegenwoordigt een groep kwekers die zich samen hebben gespecialiseerd in het kweken van mini-gerbera’s. Dit doen ze onder 28 hectare glas en levert op jaarbasis een productie van 180 miljoen bloemen op. Voor de aangesloten kwekers staat kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit voorop. Mede door de intensieve samenwerking is de groep in staat om grote partijen met uniforme gerbera’s van betrouwbare kwaliteit af te leveren.

De frisse en moderne huisstijl sluit uitstekend aan bij de visie van nu en de plannen die Colours of Nature in de toekomst heeft.  NOVER Logistics wenst Colours of Nature heel veel plezier toe met deze nieuwe identiteit! 1

Reacties zijn gesloten.