NOVER finalist TLN Ondernemersprijs 2013!

NOVER Logistics is finalist TLN Ondernemersprijs 2013!
Elk jaar reikt TLN de Ondernemersprijs Transport en Logistiek uit. De prijs wordt uitgereikt aan de meest toonaangevende bedrijven in de transport en logistiek sector die zich weten te onderscheiden van hun concurrenten door innovatie en sterk ondernemerschap.

Het thema van 2013 is ‘Excelleren met ICT’. Juist gebruik van ICT mogelijkheden verbetert het ondernemerschap op het gebied van onder andere omzetverhoging, kostenbeheersing, procesoptimalisatie en klanttevredenheid.  Kortom, een goede ICT oplossing draagt bij aan versterken van de onderneming. Deze prestigieuze prijs staat centraal voor kwaliteitsbevordering in de sector en het benadrukken van het innovatieve karakter.

De prijs wordt uitgereikt in de categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. NOVER Logistics is geselecteerd als finalist in de categorie ‘middelgrote onderneming’. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 24 november 2012 en zal veel  media-aandacht krijgen. De uitreiking wordt onder andere uitgelicht in RTL Transportwereld!

Zie onderstaande persbericht op de website van Transport en Logistiek Nederland.
http://www.tln.nl/index.html?id=39510

 

Reacties zijn gesloten.