Maatschappelijk betrokken

Begin juni is een van de trailers van NOVER voorzien van andere belettering; de Stichting on Wheels wordt voor een bepaalde periode onder de aandacht gebracht! Deze stichting zet zich in voor jongeren met de ziekte van Duchenne; een zeer agressieve en fatale spierziekte. De Stichting on Wheels organiseert elk jaar voor deze jongeren een unieke vakantieweek.

Dit jaar viert de stichting haar 15-jarig bestaan en dat vieren zij met de 3deeditie van Rolling On Wheels. Deze editie zal plaats vinden van zaterdag 30 juni tot zaterdag 7 juli. Zestien Duchenne jongeren gaan 450 kilometer door half Nederland rijden. NOVER heeft gedurende deze week een trailer beschikbaar gesteld om het materieel te vervoeren.

Voor meer informatie over de stichting en de ziekte van Duchenne kan je kijken op www.rollingonwheels.nl of www.duchenne.nl

Geef een reactie