Verhuisbericht NOVER Logistics

NOVERĀ Logistics gaat verhuizen!

Docks NOVER

Per zondag 1 april 2012 zullen wij gevestigd zijn in het hoofdgebouw van Flora Holland Naaldwijk, boxnummer 8.306 (voormalige box Bocchi). We betrekken daar een volledig gerenoveerde box van ruim 1000m2 en vier dockshelters. Deze centrale plek stelt ons in staat u logistiek nog beter van dienst te zijn. Door de nabijheid van fase G verdwijnt onze overslag daar. Bij aanvoer via fase G kunt u bellen met: 06 30 14 70 68. Voor aanvoer via onze eigen box kunt u bellen met ons gebruikelijke nummer: 06 10 36 24 69.

Kantoor NOVER

De oplevering van de kantoorruimte boven de docks staat gepland voor medio juli 2012. Per zaterdag 24 maart zal het tijdelijke kantoor van NOVER gevestigd zijn in de ruimte boven de docks aan de linkerzijde van het Fleurcenter (gezien vanaf de buitenzijde). Wij zullen u informeren wanneer het kantoor van NOVER verhuist naar ruimte boven boxnummer 8.306.

Postadres NOVER (ongewijzigd)

NOVER Logistics B.V.
Middel Broekweg 29
Postbus 650
2675 ZX Honselersdijk

Mocht u vragen hebben over de nieuwe box of de locatie van de tijdelijk kantoorruimte van NOVER, dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0174 523 551 of via info@localhost. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze nieuwe docks!

Met vriendelijke groet,

NOVER Logistics

Geef een reactie